Lippu ja veneetTervetuloa uusitulle Tapiolan venekerhon nettisivulle! Sivusto on modernisoitu ja navigointi sivustolla yksinkertaistettu.

Uusia tärkeitä toimintoja on myös lisätty:

  • Vartiovuorovaraukset ovat nyt siirtyneet nettisvuille. Jatkossa varaukset tehdään ainoastaan nettisivujen kautta - ilmoitustaululistat poistuvat kokonaan käytöstä. Varauksen tekeminen edellyttää kirjautumista nettisivujen jäsenalueelle. Varauslinkki on näkyvissä ainoastaan hallituksen määrämänä varausaikana (vuonna 2019 18.3-15.4, katso tarkemmin täältä)

  • Ilmoittautuminen kerhon tapahtumiin on myös siirtynyt nettisivuille. Jatkossa ilmoittautumiset tapahtumiin - myös katsastusiltoihin - tehdään nettisivuillamme. Ilmoittautuminen tapahtumiin edellyttää kirjautumista nettisivujen jäsenalueelle. Ilmoittautumiskohta löytyy kun avaat kalenterista tapahtuman tiedot klikkaamalla tapahtuman otsikkoa.

  • Vartiovuoroista ja joistakin tapahtumista tulee automaattisia muistutusmailejä pari vuorokautta ennen tapahtumien alkua.

  • Valokuvien lisäys kuvagalleriaan on nyt mahdollista. Linkki löytyy sisään kirjautuneilla Käyttäjän valikosta.

Tärkeää!

Jos sinulla jo ennestään on ollut käyttäjätunnus sivustolle niin kirjaudu ja tutustu sivustoon! Jos olet unohtanut tunnuksesi tai salasanasi niin älä rekisteröidy uudelleen vaan käytä kirjautumisruudussa olevaa "Unohtuiko käyttäjätunnus/salasana"-automaattia. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut rekisteröitymisesi jälkeen niin voit ilmoittaa uuden osoitteen mailissä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jos olet jäsen ja sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta niin rekisteröidy mahdollisimman pian kirjautumisruudussa olevan Rekisteröidy-kohdan kautta. Tulet tarvitsemaan tunnustasi mm. yllä mainittuihin varauksiin ja ilmoittautumisiin!

Palautetta uudistuksesta voit antaa meille!
Hallitus