Tapahtumakalenteri

Flat View
Vuosinäkymä
Kuukausinäkymä
Kuukausinäkymä
Search
Etsi
Siisti Biitsi siivoustalkoot Otsolahdessa
lauantai, 25. toukokuu 2019, 10:00 - 13:00

                                                                                                      12.05.2019

Hei,

Itämeren kunto on huono.  Suuri osa ongelmasta liittyy Suomenlahteen, jossa vesi kärsii hapenpuutteesta ja rannat ovat roskaisia. Me veneilijät tunnemme hyvin tämän asian.

Espoon rantojen siistiminen auttaa ongelman ratkaisussa. Veneilijät ovat vanhastaan pitäneet omat satamansa siistinä, mutta ulkopuoliset eivät sitä eivät ehkä tiedä. Tekemällä näistä siistimistalkoista julkisen tapahtuman veneilijät saavat hyvin ansaitsemaansa good will’iä Espoon asukkailta ja kaupungilta.

Suurin osa espoolaisista venekerhoista ottaa samanaikaisesti osaa tapahtumaan omalla vastuualueellaan.

Myös medialle on tiedotettu tapahtumasta ja suurella todennäköisyydellä tiedottajia on liikkeellä kameroineen ja kynineen.

Päiväksi on valittu lauantai 25.5.2019 klo 10-13. 

Espoon rantaviivasta on merkattu kartalle jokaisen sataman ympäriltä alue, joka olisi vastaavan sataman käyttäjien siistimiskohteena. Merkkaus on tapahtunut yhteistyössä seurojen edustajien kanssa ja minimitavoite on siistiä sataman rannat.  Toimijoina talkoissa ovat veneilyseurojen jäsenet sekä kussakin satamassa ns. kaupungin paikoilla veneitään pitävät henkilöt, kaikki perheineen, mikäli mahdollista. Myös sataman äärellä asuvien perheiden mukanaolo on tervetullutta, antaahan tapahtuma heille mahdollisuuden tutustua veneilijöihin tässä kannatettavassa asiassa.

Tapiolan Kilta ry on myös lähdössä meidän Tapiolan venekerholaisten kanssa tähän haasteeseen Otsolahdessa . Mukaan tarvitaan ainoastaan hyvää mieltä. Satamasta löytyy roskien keräämiseen tarkoitettuja välineitä eli roskapihtejä ja pusseja. Mikäli sinulla keltainen huomioliivi ota se mukaan, niin erotutaan lenkkeilijöistä ?.Seuramme satamakapteenit Matti Kaltokari ja Kalle Wiik organisoivat satamassa siivousta.

Kaikki mukaan !!

Maka Paalanen

Kommodori