VENEILYKAUSI 2018 ON TAPUTELTU
Mennyt vuosi 2018 on ollut melkoista haipakkaa venekerholla. Upea kesä kruunasi koko kauden. Heti vuoden alkuun Bamce Fabricius uudisti kerhomme jo vanhentuneet nettisivut. Nousimme humauksessa 2010-luvulle. Aloitimme maaliskuussa vartiovuorojen nettivaraamisen harjoittelun. Siinä oli meillä kaikilla hiukan opettelemista ja sopeutumista. Nyt, kun viilaamme hiukan lisää vartiosysteemiä , siitä tulee entistä parempi ja jäsenistöystävällisempi. Kiitos kuitenkin kaikille vartiovelvollisuuden suorittamisesta Ja Malkakorven Penalle erinomaisesta vartiopäällikön työstä.

Murmutin keväällä talkooväkeä töihin lähes, joka viestissä. Hienointa oli, että meitä oli eri talkoissa todella hyvä määrä, kiitos kaikille. Oikaisimme pukkiaitauksen aidan ja valttasimme sen, lisäksi maalasimme huoltorakennuksen . Tulee harvemmin ajateltua, että olemme etuoikeutetussa asemassa Otsolahdessa. Meillä on talvisäilytys sekä aivan mainio satama. On kuitenkin tärkeää pitää satama hienossa kunnossa, jotta kaikki kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan siitä. Satamapäällikkömme Matti Kaltokari ja Kalle Wiik tekivät uskomattoman määrän työtä sataman hyväksi ja ehtivät vielä Grimsholmiin laittaamaan sen sekä kesä ja talvikuntoon. Uskomattomia   äijiä !! Kiitos teille.

Kahvila Cafe Otsolahti sementoi itsensä asiakkaiden mielissä ja toi meille kerholaisille paikan jossa höpöttää viimeiset jutskat .Kiitos Nina ja Pekalle ja heidän henkilökunnalleen viime kaudesta.

Vietimme elokuussa  kerhon 55-vuotispäivät kerholla Sakari Kukon orkesterin tahdittamana ja samalla yritimme kaivella vanhaa kuutamopurjehdus perinnettä esille. palautteesta päätellen ilta oli onnistunut ja kaikilla tuntui olevan hauskaa . Paikalla oli yli 80 henkeä. Yritetään jatkaa perinnettä .

Talvisäilytyksen osalta teimme ratkaisun, että se maksetaan määrättyyn eräpäivään mennessä , jotta satamapäälliköt osaavat suunnitella paikat veneille. Tämäkin onnistui , kohtuullisesti. Ensi vuonna tämäkin on helpompaa , kun kaikki tietävät ajoissa, miten toimia. Tämä toimintatapa helpotti isosti satamakapteenien työtä, kun ei tarvinnut kaivaa jokaista venettä pressujen alta.

Mielipidetiedustelukin tehtiin, jotta saisimme hiukan kättä pidempää jäsenistön tarpeista ja suuntaa kerhon edelleen kehittämiseksi. Sieltä tulikin paljon hyvää palautetta ja monen asian suhteen ollaan jo tehty suunnitelmia.

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna oli kauden päättäjäiset kerholla ja tupa täysi ja tanssijalka vipatti yhdellä jos toisella. Päälle vielä joulujuhlat, jossa joulupukkikin kävi .

Vuodelle 2019 meillä on lähtenyt erinäisiä projekteja käyntiin. Grimsholmin saari yritetään saada käyttäjäystävällisemmäksi. Laituriprojekti etenee . Kerhorakennuksen pienimuotoinen laajennusprojekti on laitettu liikkeelle. Puhaa riittää siis ensi vuodellekin.

Lopuksi haluan kiittää jäsenistöä vuodesta 2018 ja toivottaa suotuisia tuulia vuodelle 2019 !