Venekerhon uutisia
-Veneiden nostot ovaat sujuneet mallikkaasti. Suurkiitokset Masille ja Kallelle. Pidetään talvisäilytysalue esimerkillisen siistinä.
-Kerhon syyskokous pidetään marraskuun toisella puoliskolla. Kutsu tulee aikanaan sähköpostitse. Yksi hallituksen jäsen, Maka Paalanen on ilmoittanut eroavansa kerhon jäsenyydestä. Hänen hallituspaikka näinollen vapautui täytettäväksi. Kaipaamme aktiivista ja idearikasta uutta jäsentä. Ilmoittele itsestäsi minulle. Totean, että hallitus on vuosikaudet ollut äijäpainotteinen- siis löytyykö jäsenistöstä naispuolista ehdokasta?(uskaltaako moista sanaa nykypäivänä käyttääkään?)
-Viime viikolla vahvistui, että saamme uuden A-laiturin. Se tulee olemaan kierrätysmuovista tehty betoniponttoonilaiturin ominaisuudet omaava ns. ekolaituri. Sopivasti meidän Roope Satamaan. Paikat pysyvät entisinä numeroiltaan ja kooltaan. Asennustyöt saattavat alkaa jo myöhään tänä syksynä mutta viimeistään jäiden lähdettyä. Vanha laituri puretaan ja viedään pois. Huomaa ottaa aisapaikkoihin asentamasi törmäyssuojat yms muut viritykset viimeistään nyt. Mikäli päästään aloittamaan asennustyöt jo myöhäissyksyllä voit siirtää veneesi esim B-laiturin mihin tahansa vapaaseen paikkaan. Kalle tietää antaa lisäneuvoja.
Hankkeesta tiedotetaan heti kun saamme lisätietoja.
-Venesatamien jätehuoltoa koskevat määräykset ovat muuttuneet. Kaupunki rakentaa meille pukkiaitauksen sisälle erillisen jätepisteen, joka mahdollistaa lajittelun. Aitaus on vain satamalaisten käytössä ja aitaukseen pääsee laituriporttiavaimella. Jäteaitaus toteutetaan keväällä 2023.
- Uuden kahvilanpitäjän haku jatkuu. Tilanne ei ole helppo. Kustannusnousu ja työvoimapula on ajanut alan hankalaan paikkaan. Teemme kaikkemme, että meille kaikille niin mieluisa kohtaamispaikka jatkuisi.
Kiitän kaikkia kerholaisia hienosta veneilykaudesta ja toivotan hyvää alkanutta syksyä.
Pupi Tarvainen